Copyright 2013 akaantyövälinepalvelu Oy

Sivujen toteutus Bastinet

Akaan tyovalinepalvelu Akaan tyovalinepalvelu Palvelut Akaan tyovalinepalvelu Yritys Akaan tyovalinepalvelu Ota yhteyttä

Uutiset


10.09.2015
Alihankintamessut Tampereella 26.9-29.9.2017

Olemme mukana alihankintamessuilla osastolla A706.
Esittelemme työvälinehuoltopalveluamme, lankasahausta ja koneistuspalveluamme.
Tule poikkeamaan osastollamme, niin mietitään yhdessä miten voisimme auttaa.

www.alihankinta.fi

3.10.2013 Akaan Työvälinepalvelu osti Akaan tuotantoyksikön

Fastems on myynyt Akaan tuotantoyksikkönsä Akaan Työvälinepalvelu Oy:lle. Uusi yhtiö vastaa yksikön toiminnasta 1.7.2013 alkaen. Kaupan mukana kaikkiaan viisi henkilöä siirtyi vanhoina työntekijöinä uuden yrityksen palveluun, ja toimitusjohtajana aloittaa yksikön nykyinen vetäjä Jari Mäkinen. LUE LISÄÄ

Lähetä sähköpostia

Akaan Työvälinepalvelu osti Akaan tuotantoyksikön


Fastems on myynyt Akaan tuotantoyksikkönsä Akaan Työvälinepalvelu Oy:lle. Uusi yhtiö vastaa yksikön toiminnasta 1.7.2013 alkaen. Kaupan mukana kaikkiaan viisi henkilöä siirtyi vanhoina työntekijöinä uuden yrityksen palveluun, ja toimitusjohtajana aloittaa yksikön nykyinen vetäjä Jari Mäkinen.


Kauppa perusteena on Fastemsin uuden strategian mukainen keskittyminen ydinliiketoimintoihinsa. Akaa on toiminut yksikkönä suhteellisen itsenäisesti, ja yksikön liikevaihdosta valtaosa on tullut Fastemsin varsinaisen asiakaskunnan ulkopuolelta. Lisäksi Akaan kaltaisella yksiköllä on mahdollisuus menestyä ja kehittyä aiempaa paremmin motivoituneen yrittäjän vetämänä.


Akaan Työvälinepalvelu on erikoistunut mittatarkkojen työvälineiden valmistukseen ja huoltoon. Sillä on myös vankka kokemus lankasahauksesta. Mäkisen mukaan toiminnan lähtökohdat ovat lupaavat ja tilauskanta on tällä hetkellä hyvä. Eteenpäin tullaan menemään joustavalla, ketterällä ja asiakasläheisellä toimintatavalla. Myös yhteistyötä Fastemsin Vaasan yksikön kanssa jatketaan.


Puhelinnumerot ja osoite säilyvät ennallaan, ja uusista sähköpostiosoitteista ilmoitetaan kesän aikana.


Lisätietoja:


Jukka Marttila: 040 518 8623


Talousjohtaja, Fastems Oy Ab


Jari Mäkinen: 0400 778 998


Toimitusjohtaja, Akaan Työvälinepalvelu Oy